fredag 30 april 2010

VALBORGSFREDAG

Ska snart jaga fatt på mina små troll och försöka klä dom så vi kan ta oss en härlig promenad ut med Selma! Sen blir det att städa upp lite i lyan, så det inte är allt för stökigt nu när man ska jobba lördag och söndag!
Snälla, goa Jessi ska vara barnvakt, och både Jonna och Moa får snällt hålla sej hemma denna helg och hjälpa Jessi med diverse saker. Visst att hon är van att vara med dom, men är ju ändå lite skillnad då hon ska vara med dom ensam, kan ju vara lite klurigt ibland!! Har mycket stor hjälp av J&M på helgerna när de är lediga, så de är ju vana att få hjälpa till med dom små. Vilket verkligen inte uppskattas ibland (läs ganska ofta), men då Matthias inte är hemma, så finner dom sej i det och ställer upp!! Älskade ungar!! Vad skulle jag göra utan er??!! Älskar er!!
Gäller såklart Jessi oxå; Vad skulle jag göra utan dej?!? Du är bäst!!

Ska ta och plocka in ALLA cd/dvd skivor tillbaka in i skåpet nu, som NÅGRA småfisar roat sej med att dra ut... Hrm... Tilde gör nog nått hyss därinne... Molly skäller som bara den... Få nog ta och kolla vad det kan vara...!! ;)

Ha en trevlig Valborgsmässoafton!! På återseende!!

//Annelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gör mej glad, skriv en rad!!