Här kommer receptet som utlovat!!
3-4 portioner
1 pkt alaska Pollock, torsk eller nån annan god fisk (400g)
2dl creme fraiche
½-1dl mjölk
1msk hummerfond
1msk tomatpuré
2tsk pressad citronsaft
5-6 soltorkade tomter i olja
½tsk salt
½dl gräslök
Halvtina eller tina fiskblocket.
Koka creme fraiche,mjölk, hummerfond, tomatpuré och citronsaft i en vid panna. Finstrimla och tillsätt tomaterna i såsen. Skär fisken i portionsbitar, strö över salt och lägg sen i fisken i pannan. Sjud tills de är vita och ogenomskinliga, ca 5 minuter för tinade och 7 minuter för halvtinade. Strö över gräslök.
Servera med ris, presad potatis eller potatismos och med en god grönsallad till!!
Vi brukar även ha i champinjoner och oliver för att dryga ut fiskgrytan lite. Sen ha en smaksatt creme fraiche istället för den naturella!!
Hoppas det ska smaka!!
Puss & Kram
ja åt oxå en rätt med soltorkade tomater :D va dock kyckling, vitlök, champinjoner, grädde, soltorkade tomater och pasta. mumma! :D
SvaraRaderaja hade det kanon trevligt med vännerna i fredags. man gör det ju inte allt för ofta nu. men det är skoj att det händer då å då iaf :D
angående objektiv så tänkte ja ut å jaga på blocket. se om man kan hitta ett där. kanske kan ha tur. någon som säljer det.. :D kanske du kan fynda något med ?
krams
å tack va snäll du är :D
SvaraRaderaLät gott! Det kommer jag att prova! :)
SvaraRadera